عامل بیماری پروانه ای چیست - An Overview

 هم چنین می تواند با عدم مصرف مایعات به اندازه کافی و یا غذاهای با فیبر بالا مانند میوه ها و سبزیجات ایجاد شود. 

یه هفته هست که شبا وقتی میخواد ادرار کنه یک ساعت گریه میکنه و به شدت کبود میشه. لطفا کمکم کنید چیکار کنم؟

پسرم ۴۵روزشه شبهابعدازساعت۱۱گریه میکنه وآرام نمیشه فقط چپه اش میکنیم ساکت میشه بنظرتون علتش چیست.

در این مقاله با تئوری اثر پروانه‌ای و اهمیت آن آشنا شدیم. یکی‌ از مهم‌ترین نکات در رابطه با این تئوری، نقش‌ مهم حوادث و تصمیمات کوچک در سرنوشت ما و جهان است. حال که با اهمیت جزئیات و حوادث کوچک آشنا شدیم، لازم است بیش‌ از گذشته به جزئی‌ترین کارهای خود فکر کنیم تا تصمیماتی منطقی و عاقلانه بگیریم.

بیماری پروانه‌ای دیستروفیک: اختلال در ژن سازنده نوعی کلاژن عامل ایجاد این نوع بیماری است که با اختلال در ساخت کلاژن لایه‌های پوستی قادر به اتصال به یکدیگر نیستند و می‌تواند جزو بیماری ژنتیکی اتوزوم مغلوب یا غالب باشد.

پست بعدیبیماری دکرون چیست و چه علائمی دارد؟بعدی معصومه فقری معصومه فقری فارغ التحصیل رشته علوم تغذیه علاقمند به تولید محتوا در حوزه تناسب اندام هستم همه پست ها

اگر به قرمزی، حرارت، چرک و یا خط قرمزی که از تاول زدن منجر می شود توجه کردید، با پزشک خود در مورد آنتی بیوتیک صحبت کنید. 

برای کودکان بزرگ تر، غذاهای مقوی و مغذی را سرو کنید، که هضم آن ها آسان است مانند سوپ سبزیجات و یا اسموتی های میوه. همپنین پوره غذاهای جامد با آبگوشت و یا شیر.

بیماری پروانه‌ای یک نوع بیماری پوستی ژنتیکی کمیاب می‌باشد که یک نفر از هر ۵۰ هزار نفر در جهان دچار این بیماری می‌شوند. به طور تقریبی می‌توان بیان کرد افراد در هر سن و از هر گونه نژادی که باشند ممکن است به این بیماری مبتلا گردند. این بیماری ارثی نمی‌باشد ولی کسانی که والدین آنها به این بیماری مبتلا گردیده‌اند، شانس بیشتری در مبتلا شدن به این بیماری دارند.

بزرگسالان و نوجوانان مبتلا به انواع ویژه‌ای از بیماری پروانه‌ای، در معرض ابتلا به یک نوع سرطان پوست به نام کارسینوم سلول سنگ فرشی می‌باشند.

می توانید برچسب های لباس را بکنید و برای به حداقل رساندن خراش ها، لباس ها را بر روی برعکس تن کنید.

اگر کودک پوشک دارد، باندهای الاستیک را بکنید و discover this از دستمال های پاک کننده دوری کنید.

وجود تاول ها در دهان می تواند خوردن را دشوار کرده و منجر به سو تغذیه و کم خونی (مانند سطح پایین آهن در خون) شود.

متاسفانه برای این نوع بیماری درمان خاصی وجود ندارد و تنها می‌توان از طریق اقداماتی از به وجود آمدن آن پیشگیری نمود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *